8.2 C
New York
piatok, 19 apríla, 2024

Buy now

Návšteva stavby v Seefeldergasse

RD Rýmařov stavia vo Viedni, na ulici Seefeldergasse 31 rodinných domov a 3 bytové domy s 30-timi bytmi.

“O túto zákazku sa uchádzalo 6 firiem, a my sme vyhrali. Individuálne domy už dokončujeme a bytové domy budú hotové na jeseň. A vo Viedni pripravujeme ďalšie projekty” hovorí obchodný riaditeľ RD Rýmařov, Jiří Pohloudek. Na základe CE certifikátu, ktorý zaručuje zhodu s Európskymi technickými predpismi, môžeme stavať naše montované domy v celej Európe.

Seefeldergasse bytové domy – projekt

“V Seefeldergasse sme práve v štádiu dokončovania rodinných dvojdomov, ktorých postupná výstavba umožňuje pohľad na jednotlivé fázy výstavby moderných montovaných domov”, hovorí architektka slovenského zastúpenia RD Rýmařov Monika Čajová. “Záujemcovia o naše montované domy tu môžu vidieť už zabudované aj neštandardné prvky – rohové okná, anhydridové potery, zvody poza atiku strechy, ale aj dnes už bežnú technickú miestnosť s tepelným čerpadlom a podlahovým vykurovaním” dodáva jej kolegyňa architektka Anna Kiraľvargová.

Výkresová dokumentácia a realita
Návšteva v marci, diskusia so stavbyvedúcim a Baumajstrom Jozefom Klumparom z RD Rýmařov.

V prípade, že máte záujem o návštevu Seefeldergasse aj Vy, zavolajte nám. Ale poponáhľajte sa, pokiaľ ešte nie sú domy odovzdané a sú k dispozícii na prehliadku.

Na poslednej našej návšteve sme si okrem finalizácie drevenej odvetranej fasády pozreli aj osadenie rohových okien a výsledky blowerdoor testu. Vyšiel na prvý pokus a nebolo treba nič dodatočne utesňovať a skúmať možné úniky. Teraz nás čaká testovanie všetkých 31 domov.

Aktuálne fotografie z posledného júlového týždňa, zatiaľ iba mobilom, ale chystáme sa na návštevu!

robert@modernedomy.sk'
Robert
Zakladateľ časopisu ModerneDrevostavby.sk. Najskôr reklamátor, marketér a nadšenec architektúry a slovenských hradov, dnes robí radosť ľuďom, ktorí si chcú postaviť montovaný drevodom. Okrem toho cestuje, fotografuje a čerpá inšpirácie vo svete.

Related Articles

Stay Connected

21,984FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Latest Articles