5.6 C
New York
piatok, 26 apríla, 2024

Buy now

Nábytok do montovaného domu na mieru

Vieme, že zabezpečiť si vybavenie interiéru domu je náročné nielen časovo, ale napokon aj finančne. Preto je v cene našich montovaných domov už kompletné vybavenie na kľúč:

Obklady a dlažby
Sanita, batérie a kúpeľne
Laminátové, drevené či vynilové podlahy
Interiérové dvere
Schody a zábradlie
Finálna maľovka stien Q2

Súčasťou našej ponuky je však aj návrh na a kompletné zariadenie interiéru. Naši preverený dodávatelia sú súčasťou programu Moderné výhody a naši zákazníci tak získajú nielen kvalitnú prácu od preverených dodávateľov, ale aj výhodné cenové ponuky. Čo všetko zabezpečujeme?

Svietidlá
Vstavané skrine
Kuchynská linka
Nábytok na mieru
Závesy, záclony a dekorácie

Okrem naozaj drobných doplnkov – takmer všetko zariadenie Moderného domu navrhnú naši interiérový dizajnéri a vyrobia naši šikovný stolári, nábytkári, dekoratéri, alebo vám ho zabezpečíme za výhodnú cenu.

CTA

Navštívte stránku ModerneByvanie a začnite si zariaďovať interiér už dnes. Pomôžeme Vám s výberom nábytku, navrhneme zatienenie okien, dekorácie a zladíme doplnky. Aby interiér Vášho moderného domu mohol vyzerať napríklad takto:

vybavenie_domy_priklad 700

 

 

robert@modernedomy.sk'
Robert
Zakladateľ časopisu ModerneDrevostavby.sk. Najskôr reklamátor, marketér a nadšenec architektúry a slovenských hradov, dnes robí radosť ľuďom, ktorí si chcú postaviť montovaný drevodom. Okrem toho cestuje, fotografuje a čerpá inšpirácie vo svete.

Related Articles

Stay Connected

21,984FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Latest Articles