7.8 C
New York
piatok, 19 apríla, 2024

Buy now

MODDOM 2010

Prvá časť prízemia pavilónu tomu však nezodpovedá. Ako obyčajne ju obsadili stánkari, ktorí tu predávajú všetko možné. Tu veľa inšpirácie nenájdete. Pokračujeme do druhej časti prízemia pavilónu – Art. Tu síce inšpiráciu môžete objaviť, ale z obrazov a diel ktoré sa tu vystavujú. Kupovať umenie na takejto výstave? My radšej pokračujeme do tretej časti pavilónu, kde konečne nachádzame už aj pekné a inšpiratívne stánky, sú však v menšine.

Na záver si nechávame poschodie a po rýchlom prebehnutí pomedzi sedačky a doplnky sa dostávame do časti nazvanej „dizajn“, ktorá je vďaka svojej zastrčenosti až na úplny koniec takmer prázdna. Exponátov je veľmi málo a tak si môžete pozrieť aspoň fotografie modernej slovenskej architektúry a panely s prácami študentov. Konečne niečo, čomu zodpovedá názov MODDOM.

Nečudujem sa, že na podobné akcie chodí málo ľudí. Ak by sa mala zvýšiť návštevnosť, navrhujem usporiadateľom výstavu premenovať na „Trhy nábytku a doplnkov“ alebo kompletne prehodnotiť zámer výstavy a ponúknuť prijateľné podmienky experimentom a začínajúcim firmám.

No nám ostanú dve blízke, ale oveľa hodnotnejšie výstavy v blízkej Viedni.

Teším sa na inšpiratívnu jar 2011.

robert@modernedomy.sk'
Robert
Zakladateľ časopisu ModerneDrevostavby.sk. Najskôr reklamátor, marketér a nadšenec architektúry a slovenských hradov, dnes robí radosť ľuďom, ktorí si chcú postaviť montovaný drevodom. Okrem toho cestuje, fotografuje a čerpá inšpirácie vo svete.

Related Articles

Stay Connected

21,984FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Latest Articles