8.2 C
New York
štvrtok, 28 marca, 2024

Buy now

Top 5 domov Vianoce 2012

V období Vianoc ste nielen hodovali a pasívne oddychovali, ale aj aktívne surfovali a hľadali inšpirácie. To nás veľmi teší! A keďže ste navštívili naozaj staršie príspevky, ktoré sú možno dnes zabudnuté, prinášame Vám prehľad toho naj podľa Vás v období od 22.12.2012 až 6.1.2013.

Príjemné inšpirovanie 😉


Bývanie pre umelca – južne od mesta Collingwood v kanadskej provincii Ontario v srdci oblasti Clearview nájdete “učupený” tento krásny moderný dom. Majiteľom je miestny umelec, ktorý si ho nechal navrhnúť a postaviť pre potešenie. Azda preto sa Vám páčil najviac, aj my tvrdíme, že najlepšie domy sú postavené s radosťou!

Dom na víkend – malý kompaktný drevodom na rekreáciu, alebo zábavu či prácu nemusí byť nutne murovaná 150 ročná chalúpka, ktorá potrebuje vymeniť okná, podlahy, vlastne aj rozvody a strechu. Naše nové pohľady na víkendový dom sa vám veľmi páčili.

Moderná chata na nórsky spôsob – dizajn tejto chaty obsahuje mnoho zaujímavých kontrastov, ktoré však nie sú agresívne a nerušia celkovú pokojnú koncepciu. Preto zaujala nás a aj vás, bol to váš tretí najpozeranejší dom.

Víkendový dom vo Wyoumingu je ekologický – materiály použité pri stavbe sú 100% recyklovateľné, nevyžadujú ďalšiu údržbu a majú nízky obsah prchavých organických zlúčenín. Hlavným materiálom, ktorý sa nachádza v celom dome,  je bambusové drevo.  To boli dôvody, ktoré vyniesli tento dom do prvej päťky.

Bezúdržbový dom z Kalifornie – nízke nároky na údržbu a ľahko obnoviteľné materiály nie sú jedinou kvalitou tohto moderného domu. Vnútri, za sklenými stenami, sa nachádzajú minimalistické interiéry, zariadené úžasným moderným nábytkom, dodávajúcim tomuto miestu farby. Táto kombinácia vás zaujala a dom tak uzatvára TOP 5 najzaujímavejších domov na našom inšpiratívnom blogu počas Vianočných a Novoročných sviatkov.

Ďakujeme za prejavenú dôveru a záujem o naše články, sľubujeme, že vo vyhľadávaní kvalitných domov budeme pokračovať aj tento rok a prinesieme vám množstvo ďalších inšpirácií.

Ria, Monika, Anka, Peter a Katka
autori blogu ModerneDomy.sk

Previous articleDom Keret
Next articleDom na ruinách
robert@modernedomy.sk'
Robert
Zakladateľ časopisu ModerneDrevostavby.sk. Najskôr reklamátor, marketér a nadšenec architektúry a slovenských hradov, dnes robí radosť ľuďom, ktorí si chcú postaviť montovaný drevodom. Okrem toho cestuje, fotografuje a čerpá inšpirácie vo svete.

Related Articles

Stay Connected

21,984FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Latest Articles