9.3 C
New York
sobota, 27 apríla, 2024

Buy now

Vila na ryžových poliach

Luxusná stavba na indonézskom ostrove Bali je určená na rekreáciu a relax. Nachádza sa v dovolenokvom rezorte v tesnej blízkosti golfového ihriska Nirvana, ktoré získalo ocenenie Najlepšie golfové ihrisko v Ázii päť rokov po sebe. Obrovskú modernú vilu Les Rizières, v ktorej sa môže naraz ubytovať až 16 hostí, navrhlo francúzske štúdio BÔ DESIGN. Dizajn aj zariadenie tohto exotického miesta spája tradičné a súčasné prvky bývania na Bali s moderným komfortom.

Vila na ryžových poliach

Jednopodlažná budova sa rozkladá na ploche 2800 štvorcových metrov, ktoré sú vyplnené všetkým, čo patrí k all inclusive dovolenke v exotickom raji. Nečakajte žiaden minimalizmus. Pri vstupe do prepychového interiéru návštevníkov víta veľká recepcia a obývacia miestnosť. Satelitná televízia, WiFi, audio systém či súkromné kino sú k dispozícii po celom dni strávenom v dvoch bazénoch, fitness centre alebo na tenisovom kurte.

Kuchyňu a jedáleň dopĺňa vonkajší a vnútorný bar. Jedlo môže byť servírované aj na veľkej panoramatickej terase s výhľadom na tropickú záhradu a ryžové polia. A po dobrej večeri nasleduje spánok v jednom zo šiestich klimatizovaných apartmánov. Ak návštevníkov počas dovolenky zastihnú pracovné povinnosti, môžu ich vyriešiť z kompletne vybavenej kancelárie. A pre tých, ktorí radi cestujú vo veľkom štýle je tu okrem štandardného parkoviska aj helipad.

Vila na ryžovom poli bola navrhnutá pre dokonalý oddych a preto je k dispozícii aj profesionálny tím, ktorý sa postará o dokonalý komfort.

Vila na ryžových poliach

Zdroj

Previous articleVila v dunách
Next articleWaiatarua
robert@modernedomy.sk'
Robert
Zakladateľ časopisu ModerneDrevostavby.sk. Najskôr reklamátor, marketér a nadšenec architektúry a slovenských hradov, dnes robí radosť ľuďom, ktorí si chcú postaviť montovaný drevodom. Okrem toho cestuje, fotografuje a čerpá inšpirácie vo svete.

Related Articles

Stay Connected

21,984FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Latest Articles