16.8 C
New York
streda, 24 apríla, 2024

Buy now

Moderné víkendové domy Garden Villa vo Vietname?

Vietnamské MIA Design Studio navrhlo 40 moderných vilových domov v meste Da Nang v rámci projektu Naman Residences. Domy na známej pláži Non Nuoc Beach sú rozdelené do štyroch kategórií — A, B, C, D. Garden Villa patrí do druhej najvyššej kategórie B.

Vďaka premyslenému dizajnu a miestnym materiálom dodržali architekti rozpočet

Má lukratívnu polohu, no nie priamy výhľad na more. Architektom sa aj napriek tomu podarilo v luxusnom dome vytvoriť plážovú atmosféru. Materiály na stavbu pochádzajú z miestnych zdrojov, aby sa predišlo zbytočnému navyšovaniu rozpočtu.

Výnimočný dizanj vietnemských víkendových domov
Výnimočný dizajn vietnamských víkendových domov

.

Navrhneme Vám dom podľa Vášho rozpočtu

Keďže v tejto časti Ázie sú hurikány pomerne častým a ničivým javom. Z toho dôvodu sú konštrukcie všetkých stavieb v Naman Residences navrhnuté tak, aby odolali tímto prírodným katastrofám. Garden Villa je rozdelená na dve menšie budovy. Ich dizajn je jednoduchý a elegantný. Pompézny vzhľad presklenej budove dodávajú najmä exotické stromy a kríky.

Vďaka presklenej fasáde máte pocit, že ste v záhrade

06

Obytné prietory sú rozdelené podľa funkcie. V prízemí menšej budovy je obývacia izba s jedálňou a kuchyňou. Nad tým sa nachádza vonkajšie posedenie obklopené jazierkom, z ktorého sa malým mostom prechádza do druhej budovy.

Most ústi do chodby medzi dvomi spálňami s výhľadom na more, vlastou kúpeľňou a pracovňou. Na prízemí je ďalšia izba s kúpeľnou, samostatná izba pre pomocnú silu, sauna, sklad a práčovňa. V záhrade domu sú štyri posedenia, gril, bazén a ďalšie jazierko.

Páči sa Vám tento dom?
Moderné montované domy na Slovensku
Katalóg viac ako 40 projektov zadarmo
Stiahnite si katalóg!

Zdroj článku – archdaily.com

[yasr_visitor_multiset setid=0]

Previous articleSt. Georges
Next articleCourtyard House
robert@modernedomy.sk'
Robert
Zakladateľ časopisu ModerneDrevostavby.sk. Najskôr reklamátor, marketér a nadšenec architektúry a slovenských hradov, dnes robí radosť ľuďom, ktorí si chcú postaviť montovaný drevodom. Okrem toho cestuje, fotografuje a čerpá inšpirácie vo svete.

Related Articles

Stay Connected

21,984FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Latest Articles