13.6 C
New York
pondelok, 6 mája, 2024

Buy now

Nábytok do montovaného domu na mieru

Vieme, že zabezpečiť si vybavenie interiéru domu je náročné nielen časovo, ale napokon aj finančne. Preto je v cene našich montovaných domov už kompletné vybavenie na kľúč:

Obklady a dlažby
Sanita, batérie a kúpeľne
Laminátové, drevené či vynilové podlahy
Interiérové dvere
Schody a zábradlie
Finálna maľovka stien Q2

Súčasťou našej ponuky je však aj návrh na a kompletné zariadenie interiéru. Naši preverený dodávatelia sú súčasťou programu Moderné výhody a naši zákazníci tak získajú nielen kvalitnú prácu od preverených dodávateľov, ale aj výhodné cenové ponuky. Čo všetko zabezpečujeme?

Svietidlá
Vstavané skrine
Kuchynská linka
Nábytok na mieru
Závesy, záclony a dekorácie

Okrem naozaj drobných doplnkov – takmer všetko zariadenie Moderného domu navrhnú naši interiérový dizajnéri a vyrobia naši šikovný stolári, nábytkári, dekoratéri, alebo vám ho zabezpečíme za výhodnú cenu.

CTA

Navštívte stránku ModerneByvanie a začnite si zariaďovať interiér už dnes. Pomôžeme Vám s výberom nábytku, navrhneme zatienenie okien, dekorácie a zladíme doplnky. Aby interiér Vášho moderného domu mohol vyzerať napríklad takto:

vybavenie_domy_priklad 700

 

 

robert@modernedomy.sk'
Robert
Zakladateľ časopisu ModerneDrevostavby.sk. Najskôr reklamátor, marketér a nadšenec architektúry a slovenských hradov, dnes robí radosť ľuďom, ktorí si chcú postaviť montovaný drevodom. Okrem toho cestuje, fotografuje a čerpá inšpirácie vo svete.

Related Articles

Stay Connected

21,984FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Latest Articles