6.1 C
New York
štvrtok, 25 apríla, 2024

Buy now

Rodinná farma v Austrálii

Tento úžasný dom bol postavený na mieste starej chaty, ktorú zničil požiar. Farma sa nachádza na severe Austrálskeho ostrova Bruny Island a patrí jej rozloha vyše 440 hektárov. Je to rodinná farma fungujúca viac ako desaťročie. Okrem chovu oviec si stanovili za cieľ zachovať pôvodné ohrozené druhy stromov.

Architekt John Wardle navrhol moderný bungalov, ktorý je výborne zasadený do krajiny. Slúži ako ubytovanie pre rodinu a priateľov pri sezónnych prácach, pretože vedľajšia historická chata nemala dostatočnú kapacitu.

Montovaný dom_Farma v Austrálii

Pozostáva z veľkej spoločenskej miestnosti s kuchyňou, jedálňou a obývačkou s výhľadmi na more aj na pastviny. V druhej časti sú spálne a kúpeľňa s práčovňou.

Exteriérový obklad fasády je z pozinkovaného vlnitého plechu v kombinácii s borovicovým drevom na terase, ktoré pochádza z okolitých vetrolamov. Vnútorný obklad v spálni je recyklovaný z prepraviek na jablká z neďalekého sadu.

Montovaný dom_Farma v Austrálii

 

Zdroj: John Wardle Architects

Foto: Trevor Mein

robert@modernedomy.sk'
Robert
Zakladateľ časopisu ModerneDrevostavby.sk. Najskôr reklamátor, marketér a nadšenec architektúry a slovenských hradov, dnes robí radosť ľuďom, ktorí si chcú postaviť montovaný drevodom. Okrem toho cestuje, fotografuje a čerpá inšpirácie vo svete.

Related Articles

Stay Connected

21,984FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Latest Articles