11.8 C
New York
piatok, 19 apríla, 2024

Buy now

Montované dom ONV a LARGO 122

O dánskom montovanom ONV dome sme už raz písali. A článok si prečítali aj naše šikovné architektky, ktoré si hneď všimli, že ONV dom im je povedomý. Po chvíľke čarovania vo fotoshope nám ukázali, že náš montovaný bungalov LARGO 122 by mohol po jednoduchých úpravách vyzerať úplne rovnako.

Typy montovaného bungalova LARGO.

Montovaný ONV dom

Z ONV na LARGO 122

Výhodou montovaných domov je, že sú neuveriteľne tvárne. Takže pretvoriť typový dom, akým je LARGO 122 aby vyzeral ako dom „ONV“ je naozaj jednoduché. Navyše to nijak nezťaží proces realizácie domu. Stačí len:

  • zmeniť strechu na plochú
  • zahrnúť do stavby terasu a jej prestrešenie (alebo len rám terasy)
  • zmeniť okná na väčšie
  • zmeniť fasádu a použiť drevený obklad

Montovaný „ONV“ dom

Dánsky návrh je samozrejme originál. Neradi by sme zneužili prácu dánskych architektov z ONV Prefab alebo spoločnosti M2. Len ponúkame pohľad na montované stavby z iného úhla. Pretože typové domy nie su nemenné. Architekti dokážu upraviť akýkoľvek dom do želanej podoby. Tak si každý môže splniť svoj sen o bývaní a mať svoj vlastný originálny dom.

Architekti zvládnu každú výzvu.

Montovaný LARGO 122

 Zdroj 1 2 3

viac informácií: http://www.busyboo.com/2010/10/14/prefab-homes-onv/

robert@modernedomy.sk'
Robert
Zakladateľ časopisu ModerneDrevostavby.sk. Najskôr reklamátor, marketér a nadšenec architektúry a slovenských hradov, dnes robí radosť ľuďom, ktorí si chcú postaviť montovaný drevodom. Okrem toho cestuje, fotografuje a čerpá inšpirácie vo svete.

Related Articles

Stay Connected

21,984FansLike
0FollowersFollow
0SubscribersSubscribe
- Advertisement -

Latest Articles